GDPR pravila privatnosti i kolačići

SCP EUROPE – Politika privatnosti i korištenja kolačića

Politika privatnosti

SCP Europe SAS, Société par actions simplifiée, i registrirana adresa France (broj tvrtke 428 668 727 i registrirana adresa 1 rue Marcel Paul, 91300 Massy, France) (zajedno “mi” ili “SCP”), poštujemo subjekte podataka i razumijemo da ste zabrinuti zbog privatnosti. Stoga smo izradili ovu Politiku privatnosti i kolačića kako bismo vas informirali o tome kakve osobne podatke prikupljamo, kako se s njima postupa i s kime se mogu dijeliti.

Ova se Politika privatnosti i kolačića odnosi samo na obradu osobnih podataka kupaca i posjetitelja web stranice koju provodi SCP Europe SAS. Obradu od strane drugih povezanih entiteta ili ostalih trećih strana mogu regulirati zasebna pravila o privatnosti i zato preporučujemo da pogledate politike privatnosti tih entiteta.

Ova Politika privatnosti i kolačića utvrđuje načela koja uređuju SCP-ovu upotrebu i zaštitu vaših osobnih podataka. SCP je predan rukovanju vašim osobnim podacima u skladu s ovom Politikom privatnosti kolačića, Općom uredbom o zaštiti podataka EU-a i ostalim primjenjivim zakonima o zaštiti podataka i privatnosti.

Imajte na umu da korištenjem naših usluga i web stranica možda prenosite svoje osobne podatke u zemlju koja nema iste zakone o zaštiti podataka kao i vaša matična država. Za više informacija pogledajte odjeljak 4. ovog Pravilnika privatnosti i kolačića.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte na privacy@scppool.com.

I. Informacije koje prikupljamo i kako ih koristimo

Osobne informacije

Prikupljamo razne vrste “osobnih podataka”, ovisno o tome kako koristite naše usluge i web stranice.

Ako ste kupac, možemo, online i offline, prikupljati vaše ime, adresu e-pošte, poštanske adrese i adrese za slanje, brojeve telefona i podatke o kreditnoj kartici i obrađivati takve osobne podatke u sljedeće svrhe:

Svrha obrade Zakonska osnova
Obrada narudžbi (uključujući prikupljanje plaćanja i slanje računa) Izvršenje našeg sporazuma s vama
Isporuka proizvoda / usluge, Izvršenje našeg sporazuma s vama
Odgovor na upite Naš legitimni interes, a to je pravilno funkcioniranje naše komercijalne djelatnosti
Upravljanje narudžbama kupaca i računima kupaca Naš legitimni interes, a to je pravilno funkcioniranje naše komercijalne djelatnosti
Slanje marketinškog materijala (uključujući ponude i druge informacije za koje smatramo da bi vas mogle zanimati) Vaš pristanak
Administriranje natječaja i anketa Vaš pristanak

 

Ako ste posjetitelj web stranice, možemo prikupiti određene osobne podatke. Takvi podaci uključuju vaše ime, naziv tvrtke, e-adresu, adresu, telefonski broj i vaša područja interesa. U tom ćemo slučaju vaše osobne podatke obraditi u sljedeće svrhe:

 

Svrha obrade Zakonska osnova
Odgovor na upite Naš legitimni interes

 

Vjerujemo kako rizik za vaša prava na zaštitu podataka, u vezi s osobnim podacima koje obrađujemo na temelju svojih legitimnih interesa, nije pretjeran niti pretjerano nametljiv. Također smo uspostavili zaštitu vaših prava osiguravajući odgovarajuća razdoblja zadržavanja i sigurnosne kontrole.

 

Ako nam odlučite ne davati osobne podatke, možda vam nećemo moći pružiti nikakve usluge koje možete zatražiti ili moći sklopiti ugovor s vama.

Ostale informacije koje prikupljamo

Kada upotrebljavate naše web stranice, također možemo prikupljati podatke koji se sami po sebi ne mogu koristiti za vašu izravnu identifikaciju ili kontaktiranje, poput demografskih podataka ili tehničkih podataka (poput vrste preglednika koji koristite i web mjesta koja posjetite neposredno prije i odmah nakon što posjetite naše web stranice). Takve informacije mogu uključivati i podatke koje nam pružate korištenjem naših web stranica, poput pojmova koje unosite u funkcije pretraživanja naših web stranica. Ove nam informacije pomažu u procjeni potrošačkih trendova i korištenja povezanih s našim web mjestima te nam omogućuju da u skladu s tim poboljšamo sadržaj i ponudu svojih web stranica.

II. Kako dijelimo vaše podatke

Vaše osobne podatke možemo podijeliti s tvrtkama iz naše grupe koje su:

Pool Corporation (Sjedinjene Američke Države)

SCP France SAS (Francuska)

SCP Pool BV (Nizozemska)

SCP Benelux SA (Belgija)

SCP (UK) Limited (Ujedinjeno Kraljevstvo)

SCP Pool Distributors Spain, S.L.U. (Španjolska)

SCP Pool Portugal LDA (Portugal)

SCP Italy S.r.l. (Italija)

SCP Germany GmbH (Njemačka)

SCP Adriatica d.o.o. (Hrvatska)

Također možemo podijeliti vaše osobne podatke s drugim, dolje navedenim, trećim stranama na osnovi iznimke. Uz to, imajte na umu da skupne podatke, poput demografskih podataka i statističkih analiza, možemo otkriti trećim stranama, uključujući oglašivače ili druge poslovne partnere. Ovi skupni podaci ne uključuju vaše osobne podatke.

Nezavisni pružatelji usluga

Dijelit ćemo vaše osobne podatke s vanjskim tvrtkama koje nam pružaju usluge. Kada radimo s vanjskom stranom, zahtijevamo da se te strane slože s obradom vaših osobnih podataka na temelju naših uputa i u skladu s ovom Politikom privatnosti i kolačića i važećim zakonima.

Poduzet ćemo odgovarajuće korake kako bismo osigurali da se vaši podaci koriste isključivo za pružanje usluga koje smo tražili, a ne u druge svrhe.

Ponekad nudimo promocije (poput nagradnih igara) u suradnji s trećom stranom. Ako odlučite sudjelovati u nekoj od tih promocija, vaše podatke možemo podijeliti s trećom stranom kako je opisano u ovim Pravilima privatnosti i kolačića, a treća strana može od vas neovisno prikupljati podatke onako kako je opisano u njihovim pravilima privatnosti. Preporučujemo da pogledate pravila privatnosti treće strane prije nego što odaberete sudjelovati u promociji.

Poslovne transakcije

. Ako je to slučaj, osobni podaci koje smo prikupili mi ili druge tvrtke mogu se prenijeti kao dio transakcije, u skladu s važećim zakonom.

Ostala otkrivanja

Vaše osobne podatke možemo otkriti kao odgovor na sudske pozive, sudske naloge ili druge zakonite zahtjeve javnih vlasti, uključujući ispunjavanje zahtjeva nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona. Također možemo otkriti osobne podatke kako bismo izvršili ili primijenili svoja prava i sporazume ili kada u dobroj vjeri vjerujemo da je otkrivanje tih podataka potrebno ili preporučljivo, uključujući, na primjer, zaštitu prava, imovine ili sigurnosti našeg poslovanja, naše web stranice, naših kupaca, korisnika ili drugih, kako je dopušteno primjenjivim zakonima ili na drugi način propisano zakonom ili vladinim i regulatornim tijelima. To uključuje razmjenu informacija s drugim tvrtkama i organizacijama radi zaštite od prijevara i smanjenja kreditnog rizika.

III. Razdoblje zadržavanja

Naša je politika zadržati vaše osobne podatke onoliko dugo koliko je potrebno za određenu svrhu ili svrhe za koje su prikupljeni, kako je detaljno opisano u nastavku:

 

Svrha obrade Primjenjivo maksimalno razdoblje zadržavanja
Obrada narudžbi (uključujući prikupljanje plaćanja i slanje računa) 6 godina nakon završetka narudžbe
Isporuka proizvoda / usluge, 6 godina nakon završetka narudžbe
Odgovor na upite 3 godine nakon zatvaranja upita
Upravljanje narudžbama kupaca i računima kupaca 6 godina nakon zatvaranja računa
Slanje marketinškog materijala (uključujući ponude i druge informacije za koje smatramo da bi vas mogle zanimati) 3 godine nakon završetka našeg komercijalnog odnosa
Administriranje natječaja i anketa 6 godina nakon završetka natjecanja ili ankete

Dok nastavljamo obrađivati vaše osobne podatke, osigurat ćemo da se oni obrađuju u skladu s ovom Politikom privatnosti i kolačića. Inače, vaše osobne podatke sigurno brišemo ili anonimiziramo nakon što više ne budu potrebni.

IV. Prijenos osobnih podataka izvan EGP-a (EEA)

Osobne podatke kupaca i posjetitelja web stranice (uključujući ime, e-adresu, adrese za slanje pošte i poštarine, telefonske brojeve i područja interesa) možemo prenijeti izvan Europskog gospodarskog prostora („EEA“) svojoj matičnoj tvrtki Pool Corporation, sa sjedištem u Sjedinjenim Državama (odjel za korisnike i IT), kako bi podržao upite kupaca, upravljao centraliziranom evidencijom kupnji i računa kupaca i pružio održavanje ili tehničku podršku poslužiteljima koji sadrže takve osobne podatke.

Pool Corporation predan je rukovanju osobnim podacima u skladu s ovom Politikom privatnosti i kolačića te Europsko-američkim sustavom zaštite privatnosti (ili Švicarsko-američkim sustavom zaštite privatnosti, ovisno o slučaju) sukladno primjeni Ministarstva trgovine Sjedinjenih Država. Ako postoji bilo kakav sukob između uvjeta ove Politike privatnosti i Načela sustava zaštite privatnosti (Privacy Shield Principles), presudit će Načela sustava zaštite privatnosti. Kako biste saznali više o Europsko-američkom sustavu zaštite privatnosti i Švicarsko-američkom sustavu zaštite privatnosti, te pogledali certifikat Pool Corporation-a, posjetite https://www.privacyshield.gov/list.

Odgovornost Pool Corporation-a za osobne podatke koje prima pod Sustavom zaštite privatnosti i koji se potom prenose trećoj strani opisana je u Načelima sustava zaštite privatnosti. Konkretno, Pool Corporation ostaje odgovoran prema Načelima sustava zaštite privatnosti ako treće strane koje angažira Pool Corporation obrađuju osobne podatke na način koji nije u skladu s Načelima, osim ako Pool Corporation ne dokaže da nije odgovoran za događaj koji je prouzročio bilo kakvu štetu.

Pool Corporation vas potiče da, ako imate pritužbu u vezi sa zaštitom privatnosti (ili općenito u vezi s privatnošću), pošaljete e-poštu na privacy@scppool.com. Prigovori će se rješavati interno u skladu s postupcima za prigovore tvrtke Pool Corporation.

Ako imate pritužbu u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima u skladu s Europsko-američkim sustavom zaštite privatnosti ili Švicarsko-američkim sustavom zaštite privatnosti, a vaši napori da interno riješite problem nisu zadovoljavajući, žalba se može podnijeti Američkom arbitražnom udruženju (http://go.adr.org/privacyshield.html), koje je odabrano kao neovisni mehanizam rješavanja pritužbi i sporova koji se odnose na postupanje s osobnim podacima podrijetlom iz Europske unije, Europskog gospodarskog prostora, Ujedinjenog Kraljevstva ili Švicarske i koji su preneseni u SAD prema ovoj Politici privatnosti i korištenja kolačića. Pod određenim uvjetima možete imati pravo pozivati se na obvezujuću arbitražu putem Povjerenstva za zaštitu privatnosti kada su iscrpljeni drugi postupci rješavanja sporova. Nadalje, imate pravo u bilo kojem trenutku podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. Pool Corporation podliježe istražnim i izvršnim ovlastima američkog Federalnog povjerenstva za trgovinu (FTC).

V. Sigurnost informacija koje prikupljamo

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna. Održavamo razumne fizičke, elektroničke i proceduralne zaštitne mjere kako bismo osigurali osobne podatke koje prikupljamo.

Uvijek postoji određeni rizik prilikom elektroničkog prijenosa informacija. Kako smatramo prikladnim, koristimo sigurnosne mjere u skladu s industrijskim standardima. Međutim, ne možemo jamčiti sigurnost naših baza podataka, niti možemo garantirati da informacije koje pružate neće biti presretnute dok nam se prenose putem Interneta. Ako vaše osobne podatke proslijedimo bilo kojoj trećoj strani, zahtijevamo da treće strane imaju odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se uskladile s ovom Politikom privatnosti i kolačića te važećim zakonima.

VI. Privatnost djece

Naša politika je svjesno ne prikupljati osobne podatke djece, pa ih zato svjesno ne obrađujemo niti distribuiramo na bilo koji način trećim stranama. Ako ste roditelj/skrbnik i sumnjate da nam je vaše dijete možda dostavilo osobne podatke, pošaljite nam e-poštu na privacy@scppool.com. Ako postanemo svjesni da nam je dijete dalo osobne podatke, nastojat ćemo ih što prije izbrisati iz svojih datoteka.

VII. Vaša prava

Sljedeći odjeljak objašnjava vaša prava koja možete ostvariti. Različita prava nisu apsolutna i svako podliježe određenim iznimkama.

 • Pravo pristupa – Imate pravo dobiti od nas potvrdu o tome obrađujemo li vaše osobne podatke ili ne, kao i o nekim drugim informacijama (sličnim onima navedenima u ovim pravilima) o tome kako se koriste. Također imate pravo pristupiti svojim osobnim podacima tako što ćete zatražiti kopiju osobnih podataka koji se odnose na vas. To je kako biste mogli provjeriti koristimo li vaše podatke u skladu sa zakonom o zaštiti podataka. Možemo odbiti pružiti informacije gdje to može dovesti do otkrivanja osobnih podatka o drugoj osobi ili bi na drugi način negativno utjecali na prava druge osobe.
 • Pravo na ispravak – od nas možete zatražiti da poduzmemo mjere za ispravljanje vaših osobnih podataka ako su netočni ili nepotpuni (npr. ako za vas imamo pogrešno ime ili adresu).
 • Pravo na brisanje – To je također poznato kao „pravo na zaborav“ i, jednostavnim riječima, omogućuje vam da zatražite brisanje ili uklanjanje svojih osobnih podataka tamo gdje, na primjer, nema uvjerljivog razloga da ih nastavimo koristiti ili njihova uporaba nezakonita. Međutim, ovo nije opće pravo na brisanje i postoje neke iznimke, npr. kada trebamo koristiti podatke u svrhu obrane pravne tužbe ili kako bi bili u mogućnosti ispuniti zakonsku obvezu.
 • Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo ‘blokirati’ ili suzbiti daljnju upotrebu vaših osobnih podataka kada procjenjujemo zahtjev za ispravkom ili kao alternativu brisanju. Kad je obrada ograničena, i dalje možemo pohraniti vaše osobne podatke, ali ih nećemo koristiti.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo pribaviti i ponovno upotrijebiti određene osobne podatke u svoje svrhe preko različitih organizacija (kao zasebni kontrolori podataka). Ovo se odnosi samo na vaše osobne podatke koje ste nam dali i koje obrađujemo s vašim pristankom i u svrhu ispunjavanja ugovora, koji se obrađuju automatiziranim sredstvima. U tom ćemo vam slučaju dostaviti kopiju vaših podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom formatu ili (ako je to tehnički izvedivo) vaše podatke možemo izravno prenijeti zasebnom kontroloru podataka.
 • Pravo na prigovor – Imate pravo prigovoriti određenim vrstama obrade, iz razloga koji se odnose na vašu određenu situaciju, u bilo kojem trenutku, ukoliko se ta obrada odvija u svrhu naših legitimnih interesa. Bit će nam dopušteno i dalje obrađivati osobne podatke ako uspijemo dokazati uvjerljive legitimne osnove za obradu koji prevladavaju vaše interese, prava i slobode ili nam je to potrebno za uspostavu, izvršavanje ili obranu pravnih zahtjeva. Ako se protivite obradi vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga, više nećemo obrađivati vaše osobne podatke u takve svrhe.
 • Pravo na povlačenje pristanka – Ako obrađujemo vaše osobne podatke na temelju vašeg pristanka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, takvo povlačenje ne utječe na zakonitost obrade koja se dogodila prije takvog povlačenja.
 • Pravo da nam dostavite smjernice u vezi s upotrebom vaših osobnih podataka nakon vaše smrti – Imate pravo pružiti nam upute o upravljanju (npr. zadržavanjem, brisanjem i otkrivanjem) vaših osobnim podacima nakon vaše smrti. Upute možete promijeniti ili opozvati u bilo kojem trenutku.
 • Pravo na podnošenje žalbe – Ako smatrate da se ne pridržavamo važećih zakona o zaštiti podataka, imate pravo podnijeti žalbu bilo kojem nadležnom tijelu za zaštitu podataka.

 

Možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na privacy@scppool.com radi ostvarivanja ovih prava.

VIII. Kolačići

Kada posjetite našu web stranicu ili komunicirate s njom, mi (ili naši nezavisni pružatelji usluga) možemo koristiti “kolačiće” ili druge slične tehnologije za personalizaciju i poboljšanje vašeg iskustva. “Kolačić” je mali podatak koji se šalje posjetiteljevom računalu ili drugim uređajima povezanim s Internetom radi jedinstvene identifikacije posjetiteljevog preglednika ili za pohranu podataka ili postavki u preglednik. Kolačići se posebno koriste kako bi naše web stranice radile ili radile učinkovitije, kao i za pružanje podataka vlasnicima web stranica. Naše web stranice koriste potrebne kolačiće, funkcionalne kolačiće te kolačiće za analitiku i izvedbu.

Osim tehničkih kolačića, za spremanje kolačića na uređaj posjetitelja potreban je pristanak. Nastavkom pregledavanja web stranice, nakon što je vidio natpis s kolačićima prikazan na početnoj stranici web mjesta, posjetitelj pristaje na spremanje kolačića na njegov/njezin uređaj. Ovaj pristanak vrijedi za razdoblje od 13 mjeseci.

Potrebni kolačići omogućuju vam prelazak sa stranice na stranicu i upotrebu značajki na našim web stranicama dok vaš preglednik ostaje otvoren. Primjerice, potrebni kolačići omogućuju vam dodavanje proizvoda u košaricu i prijenos sadržaja košarice na naplatu.

Funkcionalni kolačići traju od posjeta do posjeta. Na primjer, funkcionalni kolačići mogu se koristiti za prepoznavanje kao prethodnog posjetitelja radi pružanja personaliziranijeg iskustva. Pohranjuju se na računalu, uređaju ili pregledniku dok ih ne odlučite izbrisati.

Kolačići vezani za analitiku i izvedbu omogućuju nam prikupljanje podataka koji se odnose na web stranice, uključujući broj posjetitelja odakle posjetioci dolaze i duljinu vremena koje posjetitelji provode na web mjestima, što nama ili trećim pružateljima usluga omogućuje analizu načina na koje se koriste web stranice i kakva im je izvedba. Koristimo sljedeće davatelje usluga za analitiku i praćenje izvedbe, a vi možete saznati više o njihovim pravilima o privatnosti i kako isključiti njihove kolačiće klikom na odgovarajuću vezu u nastavku:

Google Analytics:       http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Naše web stranice također koriste “društvene gumbe” (“social buttons”) za web stranice trećih strana na društvenim mrežama kako bi posjetiteljima omogućile dijeljenje ili označavanje web stranica. Pružamo gumbe sljedećim društvenim mrežama, a vi možete saznati više o njihovim pravilima privatnosti i kako isključiti njihove kolačiće klikom na odgovarajuću vezu u nastavku:
Facebook:                    https://www.facebook.com/policies/cookies/

Google Plus:                https://policies.google.com/privacy?hl=en&gl=us

LinkedIn:                      https://privacy.linkedin.com/

Twitter:                         https://twitter.com/en/privacy

YouTube:                     https://policies.google.com/privacy?hl=en

Većina web preglednika prihvaća kolačiće i slične datoteke, ali obično možete promijeniti postavke preglednika kako biste to spriječili. Ako iz bilo kojeg razloga odlučite da vam se ne sviđa naša upotreba određenih kolačića, jednostavno možete promijeniti svoje postavke. Međutim, ako to učinite, neke funkcije naših web stranica mogu se izgubiti.

Postavke svakog preglednika su različite. Opisane su u izborniku za pomoć datog preglednika.

» Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

 • Kliknite gumb za pristup izborniku, a zatim odaberite “Opcije”
 • Odaberite “Privatnost i sigurnost”
 • Postavite odjeljak Povijest na “Upotreba prilagođenih postavki za povijest”
 • Odznačite okvir “Prihvati kolačiće s web stranica”.
 • Sve promjene koje ste napravili automatski će se spremiti.

 

» Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/products/windows?os=windows-7

 • Odaberite gumb Alat, a zatim Internetske mogućnosti.
 • Odaberite karticu Privatnost, a zatim u odjeljku Postavke pomaknite kursor na vrh da biste blokirali sve kolačiće ili na dno da omogućite kolačiće, a zatim kliknite U redu.

 

 

» Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

 • Odaberite ikonu izbornika Chrome.
 • Kliknite “Postavke”.
 • Na dnu kliknite “Napredno”.
 • Pod “Privatnost i sigurnost” kliknite “Postavke sadržaja”.
 • Kliknite “Kolačići”.
 • Uključite ili isključite “Omogući web lokacijama spremanje i čitanje podataka kolačića”.

 

» Safari: https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww/cookies/

 • Kliknite “Postavke”> “Safari”> “Privatnost”> “Kolačići i podaci web mjesta”
 • Zatim odaberite “uvijek blokiraj kolačiće”.

 

» For Opera: https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/

 

Ako imate bilo kakvih posebnih pitanja o upotrebi kolačića na našim web stranicama, slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku e-poštom na privacy@scppool.com s naslovom „Zahtjev za kolačiće“.

IX. Sustav zaštite privatnosti (Privacy Shield)

Pool Corporation i njene podružnice obvezuju se na obradu osobnih podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i Europsko-američkim sustavom zaštite privatnosti (ili Švicarsko-američkim sustavom zaštite privatnosti, ovisno o slučaju), sukladno primjeni Ministarstva trgovine Sjedinjenih Država. Ako postoji bilo kakav sukob između uvjeta ove Politike privatnosti i Načela sustava zaštite privatnosti (Privacy Shield Principles), presudit će Načela sustava zaštite privatnosti. Kako biste saznali više o Europsko-američkom sustavu zaštite privatnosti i Švicarsko-američkom sustavu zaštite privatnosti, te pogledali certifikat Pool Corporation-a, posjetite https://www.privacyshield.gov/list.

U skladu s Načelima sustava zaštite privatnosti, PoolCorp i njegove podružnice obvezuju se rješavati žalbe na naše prikupljanje ili upotrebu vaših osobnih podataka. Pojedinci iz EU-a i Švicarske koji imaju upite ili prigovore u vezi s našom politikom privatnosti moraju prvo kontaktirati PoolCorp na:

Pool Corporation
ATTN: PoolCorp agent za privatnost
Bulevar Northpark 109
Covington, Louisiana 70433
USA
privacy@POOLCORP.COM

PoolCorp se nadalje obvezao surađivati s povjerenstvom koje su osnovala tijela za zaštitu podataka EU-a (DPA) i švicarskog saveznog povjerenika za zaštitu podataka i informacija (FDPIC) u pogledu neriješenih pritužbi u sustavu zaštite privatnosti u vezi s podacima o ljudskim resursima koji su preneseni iz EU-a i Švicarske u kontekstu radnog odnosa.

Odgovornost Pool Corporation-a za osobne podatke koje prima pod Sustavom zaštite privatnosti i koji se potom prenose trećoj strani opisana je u Načelima sustava zaštite privatnosti. Konkretno, Pool Corporation ostaje odgovoran prema Načelima sustava zaštite privatnosti ako treće strane koje angažira Pool Corporation obrađuju osobne podatke na način koji nije u skladu s Načelima, osim ako Pool Corporation ne dokaže da nije odgovoran za događaj koji je prouzročio bilo kakvu štetu.

Kao što je dalje objašnjeno u odjeljku “Kako nas kontaktirati”, Pool Corporation potiče bilo koju osobu da nas kontaktira ako ima pritužbu u vezi sa zaštitom privatnosti (ili općenito u vezi s privatnošću). Svako pravo na pristup, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, kao i pravo na prijenos podataka pojedinaca sa sjedištem u Europskom gospodarskom prostoru, Ujedinjenom Kraljevstvu ili Švicarskoj može se ostvariti pod uvjetima utvrđenim u Općoj uredbi o zaštiti podataka („GDPR“) kontaktirajući nas na: privacy@POOLCORP.com. Nadalje, te će osobe u svakom trenutku imati pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu.

X. Kako nas kontaktirati

Pool Corporation pozdravlja povratne informacije i pitanja u vezi s ovom Politikom privatnosti. Ako nas iz bilo kojeg razloga želite kontaktirati, pošaljite email privacy@POOLCORP.com. Prigovori će se rješavati interno u skladu s našim postupcima za prigovore.

Ako živite u Europskoj uniji, Europskom gospodarskom prostoru, Ujedinjenom Kraljevstvu ili Švicarskoj i imate žalbu u vezi s postupanjem s vašim osobnim podacima u skladu Europsko-američkim sustavom zaštite privatnosti ili Švicarsko-američkim sustavom zaštite privatnosti, a vaši napori da interno riješite problem nisu zadovoljavajući, žalba se može podnijeti Američkom arbitražnom udruženju (http://go.adr.org/privacyshield.html), koje je odabrano kao neovisni mehanizam rješavanja pritužbi i sporova koji se odnose na postupanje s osobnim podacima podrijetlom iz Europske unije, Europskog gospodarskog prostora, Ujedinjenog Kraljevstva ili Švicarske i koji su preneseni u SAD prema ovim Pravilima privatnosti. Pod određenim uvjetima možete imati pravo pozivati se na obvezujuću arbitražu putem Povjerenstva za zaštitu privatnosti kada su iscrpljeni drugi postupci rješavanja sporova. Pool Corporation podliježe istražnim i izvršnim ovlastima američkog Federalnog povjerenstva za trgovinu (FTC).

Ako ste bivši ili sadašnji zaposlenik Pool Corporation-a u Europskoj uniji, Europskom gospodarskom području, Ujedinjenom Kraljevstvu ili Švicarskoj, Pool Corporation je također odlučila surađivati i pridržavati se savjeta tijela za zaštitu podataka EU-a (DPA) vezano za takve neriješene pritužbe (kao što je dalje opisano u Načelima o zaštiti privatnosti). Molimo vas da nas kontaktirate kako biste bili upućeni prema relevantnim DPA kontaktima.

XI. Promjene

Zadržavamo pravo promjene ove Politike privatnosti i kolačića u bilo kojem trenutku i objavit ćemo sve promjene ove Politike privatnosti i kolačića čim stupe na snagu. Redovito se vraćajte na ovu Politiku privatnosti i kolačića. Ova Politika privatnosti i kolačića posljednji je put ažurirana 14. svibnja 2021.

Pozdravljamo bilo kakve povratne informacije ili pitanja koja biste mogli imati u vezi s ovom Politikom privatnosti i kolačića. Ako nas iz bilo kojeg razloga želite kontaktirati, pošaljite nam email na privacy@scppool.com ili nam pošaljite pismo na adresu 1 Marcel Paul Street, 91300 Massy, Francuska.

We may buy, sell or combine with other businesses.

script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus | GDPR pravila privatnosti i kolačići