Obloge

PVC obloge osim što oblažu i čine nepropusnim Vaš bazen, daju mu jedinstvenu eleganciju i igraju se  odsjajem zraka, boja i motiva na njima samima. Stoga je izbor boja i način izrade vrlo bitan.

Raspoloživi su u jednobojnim ili šarenim štampanim varijantama kao imitacija karamike ili prekrasnih mozaika gdje splet boja nanovo započinje igru s vodom.

Moguć je izbor obloga tretitanih specijalnim premazom koji se na oblozi bori protiv razmnožavanja algi, bakterija, mikro-organizama i plijesni garantirajući lako održavanje i dugotrajan vijek.

Kod odabira obloga možete birati i tzv. gotovu oblogu već unaprijed tvornički zavarenu ili PVC armiranu oblogu koja se spaja odnosno zavaruje ručno na gradilištu. Uz velik izbor folija možete naći i velik izbor prateće opreme za njeno postavljanje (rubne lajsne, profile, vijke, učvrščivaće, alate i dr.). Naši djelatnici prolaze stalna usavršavanja kod vodećih tvrtki za proizvodnju bazenskih folija, te posjeduju važeće certifikate.

1. Blokada folije 2. Aluminijska rubna lajsna 3. PVC prihvatna traka

Kontroliranim i sofisticiranim kompjuterskim sistemom obloge se modeliraju u tvornicama u jedan jedini komad. Modeliraju se prateći savršeno formu svakog bazena, stoga je moguće izraditi gotove obloge i za bazene slobodnih formi.

Postavljanje je jednostavno i brzo izvedivo, jamči znatne uštede u vremenu, novcu i izvanredno dugotrajan vijek. Pouzdanost je isprobana na tisuće raznolikih bazena u cijelom svijetu u zadnjih 30 godina.

script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus | GDPR pravila privatnosti i kolačići