Kupole

U ponudi imamo teleskopske pokrove za bazene proizvođača “Relax Cover” i “Aguanova“, člana grupacije IPC „Inter Pool Cover Europskog udruženja za proizvodnju i prodaju teleskopskih pokrova za bazene, koji pružajumodernu liniju svojih proizvoda i kontroliranu proizvodnju.

Nudimo Vam veliki izbor različitih formi pokrova, boja profila i polikarbonata, sisteme pokrivanja i zatvaranja s mogućnošću zaključavanja.

     

Mobilni teleskopski pokrovi sastavljeni su od teleskopsko mobilnih segmenata. U zavisnosti od izbora, segmenti se mogu pomicati u oba smjera ili samo u jednom, kao sinhronizirani teleskopski sistem.

Osnovna konstrukcija se sastoji od visoko kvalitetnih aluminijskih profila švedskog proizvođača “SAPA Aluminium” specijalno razvijenih za ovu vrstu konstrukcija.

Ispuna osnovne konstrukcije sastoji se od dvostijenih ili trostijenih polikarbonatnih ploča debljine 10 mm ili od kompaktnih polikarbonatnih ploča debljine 4 mm. Na raspolaganju su ispune u šest različitih boja: bezbojnoj, zelenoj, svijetlo-plavoj, plavoj, mliječno-bijeloj i smeđoj boji.

     

Više na www.relax-cover.com i www.coperturepiscine.it

script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus | GDPR pravila privatnosti i kolačići