Naša vizija

Dobrodošli u vodeni svijet – svijet bazena gdje možete pronaći baš ono što Vam treba. Za Vaš bazen imamo sve a Vama ćemo pomoći svojim iskustvom i visoko kvalitetnom ponudom opreme najrenomiranijih svjetskih proizvođača za sve vrste bazena i whirlpoola. Zastupnici smo najvećeg i najznačajnijeg svjetskog distributera bazenskom tehnikom, grupe SCP koja iz godine u godinu isključivo kvalitetom koju zastupa ima sve veći značaj i trenutno zauzima 60% svjetskog tržišta. Kroz godine rada i iskustva i mi smo prepoznali tu kvalitetu stoga nam je u interesu to pružiti i našem tržištu. Distribuiramo opremu za privatne i za javne bazene.

Već imate svoj dom, svoj mir. Priželjkujete da Vi i Vaša obitelj možete uživati i u nečem tako posebnom kao što je bazen ili whirlpool?! Možda zatvoreni bazen ili whirlpool, ili možda iskoristiti mjesto pokraj kuće na otvorenom?! Sve je moguće. Pokušajmo zajedno razbiti predrasude da su takvi užici rezervirani samo za nekolicinu sretnika. U velikoj ponudi svih vrsta bazena ili whirlpoola sigurno ćete pronaći ono što bi odgovaralo Vama i Vašim financijskim mogućnostima. Zašto se ne raspitati i upoznati sa mogućnostima.

S obzirom na specifičnosti Hrvatske kao, ne više potencijalne već, jedne vrlo jake turističke regije imamo zadatak, zajedno i pojedinačno, tu djelatnost unaprijeđivati i prilagođavati širokom spektru turističke potražnje. Jedan dio te potražnje su sigurno i objekti koji nude danas popularne, ali i  potrebne, rekreaciju i opuštanje u vodi bilo bazena ili whirpoola, unutar objekta ili izvan objekta. Želite li svom gostu pružiti nezaboravan odmor, pritom podići kvalitetu i raznovrsnost ponude vašeg objekta bez obzira koji je njegov kapacitet, ostvariti višu kategoriju istog, tada ćete sigurno razmišljati ponuditi svom gostu i ovakvu vrstu zabave i rekreacije. Jedno je sasvim sigurno – ulaganje se višestruko vraća.


script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus | GDPR pravila privatnosti i kolačići