AKCIJA: Iz ponude izdvajamo…

ROBOTI ZA ČIŠĆENJE BAZENA PROIZVOĐAČA Maytronics

Dolphin 2001 Diagnostic s kolicima za skladištenje i transport

Od 2012, SCP je postao generalni zastupnik vodeće američke tvrtke Maytronics za proizvodnju automatiziranih bazenskih čistaća. Čistać sadrži funkciju autodijagnostike, pamti sve radnje izvedene tijekom rada pomoću dijagnostičkog scannera i memorije mikroračunala. Sofisticirani kontrolni sistem omogućuje snimanje i memoriranje oblika i dimenzija bazena, te najpovoljniji put za najbolje i najbrže čišćenje. U novim modelima senzori scanniraju zidove i dno bazena bez obzira na oblik i dimenzije školjke. Funkcionira automatski pomoću novog software-a za scaniranje bez potrebe za nadzorom, te se automatski isključuje na kraju obavljenog ciklusa čišćenja. Protok vode 18 m3/h, opremljen autoregulacijskim sustavom usisne snage koja mu omogućuje pravilan rad i kada se poveća nivo začepljenja filtera, čime se postiže ušteda el. energije i do 32 %. Opremljen je transformatorom 230/24 V – 180 VA/24 V sa duplom izolacijom i zaštitnim termoprekidačem. Svi metalni dijelovi napravljeni su od nehrđajućeg čelika AISI 316. Namjenjen za bazene do 12 m dužine, te ravna, zavojita i malo jamasta dna. Trajanje ciklusa: 2,5 sata dno i zidovi; Prijeđeni put u jednome satu iznosi približno 900 m, kvaliteta filtracije vode je jednaka 50 μm. Automatsko isključivanje nakon 6 sati; Jamstvo: 2 godine (jamstvo se ukida ukoliko čistač radi u morskoj vodi). Nadoplata za dodatak za keramiku: 100 €. Pogledajte video.

CIJENA NA UPIT

Zenit 20 s kolicima za skladištenje i transport

Novu seriju čistača odlikuje jednostavnost i efikasnost, namjenjeni su za privatnu upotrebu, sa sistemom protiv zapetljavanja kabela i software-om za skeniranje bazena kako bi se kretao na najučinkovitiji način i trošio najmanje energije. Sistem filtracije obavlja se pomoću izmjenjivih uložaka s gornje strane (uključivo 2 kompleta) za filtriranje grubih i sitnijih čestica. Za izbjegavanje ispadanja nečistoća na kraju ciklusa, opremljen je dvama nepovratnim ventilima, koji zadržavaju vodu unutar čistaća i omogućuju brzo pražnjenje prilikom izvlačenja iz vode. Pogonjen je sustavom triju rotirajućih četki (srednja četka se okreće dvostruko većom brzinom) za potpunije uklanjanje algi sa poda i zidova bazena. Trajanje ciklusa čišćenja poda i zidova 2,5 sata, dužina kabla 18 m za čišćenje bazena najveće dužine do 12 m, garancija 3 godine.

   

 CIJENA NA UPIT

EKOLOŠKE TOPLINSKE PUMPE PROIZVOĐAČA Gardenpac

Razvijene od strane SCP-a u suradnji s najvećim svjetskim proizvođačem toplinskih pumpi za bazene kapaciteta od 50 do 90 m^3. Izlazna snaga od 10 do 17 KW, ovisno o modelu, opremljene digitalnim display-om za programiranje i kontrolu izlazne temperature. Pumpa je opremljena kablovima za napajanje i električnu kontrolu. Dostupne su u verzijama s dozirnim sistemom na plin bilo s kapilarnim sistemom ili modularnim termostatskim ventilom. Pumpe s kapilarnim sistemom imaju srednji odnos utrošenog i dobivenog ogrijevnog učinka 5,3, dok one sa modularnim termostatskim ventilom i do 6,5. Obje verzije imaju sustav za odmrzavanje na topli plin za brzo i efikasno odmrzavanje na niskim temperaturama. Lemljeni spojevi izvedeni su lemom na bazi srebra u cilju veće otpornosti i prilagodljivosti na vanjske vremenske uvjete. Kučište je zaštićeno dvokomponentnim epoksi premazom kako bi se osigurao dugi vijek trajanja, a u kompletu se nalazi i zaštitni prekrivač za zaštitu pumpe dok nije u funkciji.

Garden PAC toplinska pumpa        Garden PAC toplinska pumpa iza

 

GHD-150-0159

Za bazene volumena vode do 70 m^3, izlazne snage 13,5 kW, preporučeni protok 7 m^3/h, potrošnja el. energije 2,1 kW (monofazni el. priključak 220 – 240 V), COP 7, priključak na cjevnu instalaciju Ø 50 mm, dimenzije 96 x 39 x 66 cm.

CIJENA NA UPIT

GHD-150-0160 

Za bazene volumena vode do 90 m^3, izlazne snage 17,5 kW, preporučeni protok 8,5 m^3/h, potrošnja el. energije 2,4 kW (monofazni el. priključak 220 – 240 V),  COP 6,7, priključak na cjevnu instalaciju Ø 50 mm,  dimenzije 96 x 39 x 76 cm.

CIJENA NA UPIT

KUPOLE ZA NATKRIVANJE BAZENA 

natkrivanje bazena

Kupajte se tijekom cijele godine u svom bazenu! Uz natkrivanje kupolama različitih dimenzija i oblika, oblikovanih upravo po Vašoj želji koristite bazen i uživajte u toplom ambijentu i vodi bazena ispod kupole čak i van ljetne sezone. Iza nas su stotine izgrađenih bazena diljem naše regije i cijele Hrvatske.

SPUŽVICE ZA ČIŠĆENJE VODENE LINIJE

Spužva kojom ćete lako očistiti vodenu liniju Vašeg bazena i sve plastične dijelove oko njega. Za čišćenje je potrebno spužvu samo smočiti u vodi i nisu potrebna nikakva kemijska sredstva.

 

script type=

© Eurostil 2015 | Created by: Denis Ristić | Hosted by Plus | GDPR pravila privatnosti i kolačići